Corona-uppdatering:

Vi upplever fortfarande vissa svårigheter med att få tag på vissa blomsorter, ibland vissa färger. Därför är det bra att lägga en beställning minst 48-timmar innan leverans/avhämtning. Det finns alltid snittblommor hemma men kanske inte det just du har tänkt dig!
Vecka 19 , 10-16 Maj har vi semesterstängt!

 Välkommen åter! 


 

Om BlomAnn's:

Här kan du beställa buketter och binderier för alla tillfällen, allt ifrån en enkel tulpan till de mest avancerade binderier och dekorationer. Under vår och sommarsäsong säljer vi planteringar och växter för balkong och uteplats. Vårt mål är att skapa originella blomsterarrangemang, samtidigt som vi vill uppfylla våra kunders behov genom att erbjuda det som ni efterfrågar. Vi är ett floristföretag som arbetar med flexibla lösningar, med ett brett utbud av blommor och som dessutom värnar starkt om miljön. För oss är det viktigt att material återvinns och återanvänds, i största möjliga mån utan att ge avkall på kvaliteten. Allt överblivet från naturen går till kompost och övrigt sorteras. Med stor respekt för blomman, växten och naturen arbetar vi varsamt och använder oss därför sparsamt av icke miljö- och naturvänliga material. Här arbetar vi flexibelt, personligt, miljömedvetet och vi levererar det ni önskar. När ni vill, dit ni vill! Vårt medlemskap i Interflora gör det möjligt för oss att ta emot och skicka order från och till hela världen samt att vi tar emot och säljer presentkort. Varmt välkommen in till vår butik i Mariefred!


 
 

                 


Ann's story:

Jag startade företaget för att jag brinner för hantverket och älskar blommor. "Jag har alltid haft ett stort intresse för blommor och växter och jag fascineras av deras växtsätt, deras olika strukturer och färger. För mig ska blomman alltid vara i fokus. Jag har gått på Munkeröds floristutbildning i Årsta, där jag först gick grundkursen, sedan påbyggnadskursen och därefter blev jag klar med floristutbildningen i januari 2013. Det var ett fantastiskt lärorikt år! Genom skolan fick vi tillfälle att vara med om en massa spännande saker, bl.a. fick vi möjlighet att delta i Trädgårdshallens jubileumstävling för studenter som gick av stapeln i Maj 2012. Det var en spännande och annorlunda upplevelse att "tävla" i blomsterbinderi! Något jag aldrig hade trott att jag skulle ge mig på i något sammanhang. Men det var jättekul och en nyttig erfarenhet, framförallt! En annan fantastisk upplevelse var att få vara med och skapa alla blommor till Nobelfesten i Stockholms stadshus. Tre helt fantastiska dagar med oerhört slit från tidig morgon till sen kväll, men så roligt! De tre dagarna slutade med att vi fick gå på fest- efter nobelmiddagen fick vi komma in på stadshuset, mingla, dansa och se alla dessa fantastiska blomsterarrangemang på plats! Allt det som vi hade slitit med för att få klart i tid, varit med och skapat, fick vi nu gå omkring i aftonklänning och beskåda på plats! Inget jag gått och drömt om precis, men heller inget jag skulle vilja ha avstått ifrån att få uppleva. Vi fick även möjligheten att åka till Holland på klassresa. Det var härligt att se den "galna" blomsterauktionen i Aalsmeer, Rex rosodling och allt annat vi hann med! Året som floristelev blandat med praktik har gjort mig helt säker på en sak: Det är i en blomsterbutik jag hör hemma!"                      

 


Vi har blommor för alla tillfällen. Alla hjärtans dag, bröllop, midsommar och mycket mer!